SERVICE AUTO-MOTO Diagnoza computerizata Mecanica auto Tinichigerie - Vopsitorie autoimport.ro va ofera posibilitatea de a face comenzi de MASINI SECOND HAND SI NOI Programari si info 0263.341.134 PUTETI ALEGE SA CUMPARATI masini second hand cu garantie! AUTO IMPORT ROMANIA

MISIUNEA NOASTRA ESTE UNA SIMPLA

Companie infiintata in 2003 de catre o echipa cu peste 15 ani de experienta in domeniul auto, avand ca principala activitate vanzarea si importul de autovehicule noi si second hand din Germania. In tot acest timp, politica firmei a fost orientata catre identificarea si satisfacerea cerintelor clientilor sai, punand accentul pe calitatea serviciilor si produselor oferite.
Sediul central al firmei este in Bistrita, activitatea fiind completata prin cei 3 reprezentanti din Tg.Mures, Bucuresti si Cluj-Napoca.
Aceste masini comercializate prin noi sunt, in mare majoritate, achizitionate de la marile licitatii ale firmelor de leasing din Europa, astfel avem acces la cele mai noi modele si cele mai bune preturi pentru auto second hand. Serviciile noastre sunt specializate pe masini la comanda. Asadar dumneavoastra alegeti doar modelul de masina dorit iar de restul ne ocupam noi pana la cel mai mic detaliu.
Incepand cu 01 Iunie 2012 la Bistrita am deschis portile unui nou Service Auto-Moto in care, asa cum v-am obisnuit, calitatea este pe primul loc.

CE NE RECOMANDA

Experienta
Calitatea serviciilor
Vanzare si import autovehicule
Masini comercializate
Puncte de lucru
Calitate

BRANDURI COMERCIALIZATE

Back to top