CUM PUTETI ACHIZITIONA MASINI SECOND HAND ?

autoimport.ro va ofera posibilitatea de a face comenzi de masini second-hand si noi simplu rapid si comod pentru dumneavoastra. Masinile comercializate prin noi sunt in mare majoritate achizitionate de la marile licitatii ale firmelor de leasing din Europa, astfel avem acces la cele mai noi modele si cele mai bune preturi pentru masini second hand. Avem un portofoliu vast de clienti multumiti de serviciile noastre si ne-am specializat in importul de masini la comanda astfel ca suntem siguri ca putem sa va onoram orice cerere. Daca sunteti interesat de achizitonarea unei masini second hand prin intermediul nostru, va decideti asupra marcii si modelului, culorii ,motorizarii, anului de fabricatie si numarului maxim de km parcursi si completati formularul din sectiunea “Masini la comanda” sau contactati-ne la numerele de telefon mentionate si noi va vom da un raspuns insotit de toate detaliile necesare.

Informatii si documente utile

BRANDURI COMERCIALIZATE

Back to top

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Necesare pentru funcționarea site-ului: de la plugin-ul de Youtube (terți) pentru difuzarea videoclipurilor de pe canalul Auto Import Romania

Necesare pentru funcționarea site-ului

Statistice

Pentru statistică: de la plugin-ul de Google Analytics (terți) pentru a avea o vedere de ansamblu asupra vizitatorilor site-ului nostru.

Pentru statistică

Analytics

Other