anunturi auto
       
masini la comanda
Companie infiintata in 2003 de catre o echipa cu peste 15 ani de experienta in domeniul auto, avand ca principala activitate vanzarea si importul de autovehicule noi si second hand din Germania. In tot acest timp, politica firmei a fost orientata catre identificarea si satisfacerea cerintelor clientilor sai, punand accentul pe calitatea serviciilor si produselor oferite.
Sediul central al firmei este in Bistrita, activitatea fiind completata prin cei 3 reprezentanti din Tg.Mures, Bucuresti si Cluj-Napoca.
Aceste masini comercializate prin noi sunt, in mare majoritate, achizitionate de la marile licitatii ale firmelor de leasing din Europa, astfel avem acces la cele mai noi modele si cele mai bune preturi pentru auto second hand. Serviciile noastre sunt specializate pe masini la comanda.Asadar dumneavoastra alegeti doar modelul de masina dorit iar de restul ne ocupam noi pana la cel mai mic detaliu.
Incepand cu 01 Iunie 2012 la Bistrita deschidem portile unui nou Service Auto-Moto in care, asa cum v-am obisnuit, calitatea va fi pe primul loc.
Service Auto-Moto                        0263 341134

          Programari si Informatii

AutoImport Romania - vanzari auto, anunturi auto, masini de vanzare, importuri auto, masini la comanda, masini second hand, leasing auto, autoturisme, camioane, microbuze, utilitare, autocare, motociclete, Bistrita, Cluj-Napoca, Targu Mures, Bucuresti
© 2004 - 2017 -  AutoImport Romania. Toate drepturile rezervate